Velkommen til CK Aarhus Klubmodulet
Cykle Klubben Aarhus anvender "Klubmodul" til køb og fornyelse af medlemskaber, til salg af klubtøj og til styring af arrangementer.

Er det første gang du besøger klubmodulet, skal du oprette en brugerprofil. Du opretter en brugerprofil via knappen i boksen nederst til venstre. Når du har oprettet brugerprofilen modtager du en e-mail med en bekræftelse af de oplysninger - brugernavn og password - som du har indtastet. Brug disse til at logge ind i boksen nederst til venstre.

Klubkontingent skal betales i klubmodulet. Du er ikke medlem af CK Aarhus før du har betalt kontingent.

Klubtøjet køber du via klubmodulet. Tøjet kan prøves, betales og afhentes under tribunen på cyklebanen efter aftale. Du behøves ikke at bestille tøjet på KlubModul før du møder op på cyklebanen.
Udlevering sker ikke på fastlagte tidspunkter, men hold enten øje med facebook eller mail. Alternativt tag kontakt til isvognen@gmail.com eller kontakt@ckaarhus.dk for at få et tidspunkt.

Når du har meldt dig ind i CK Aarhus bør du melde dig ind i klubbens lukkede Facebook-gruppe, hvor alle interne meddelelser slås op. I samme Facebook-gruppe orienterer klubbens trænere og turledere om træningstidspunkter mm.

Har du problemer med klubmodulet eller har du spørgsmål vedrørende oprettelse af brugerprofil, kan du kontakte klubbens administrator Michael Berling på kontakt@ckaarhus.dk