Motionsarrangementer

Udover den ugentlige fællestræning arrangerer vi desuden en række faste arrangementer. Deltagelse i disse er åbent for ALLE medlemmer af CK Aarhus. Arrangementerne er kort beskrevet nedenfor.

MUNKEBJERG TUREN:
Munkebjergturen er en heldagstræningstur i foråret til Vejle Fjord med opkørsel på den berømte bakke ved Munkebjerg.

FUNDER TUREN:
Funder turen er en søndagstur, der er henlagt til Funder. Vi mødes hos Allan Langhoff, der bor i Funder og vi kører turen herfra.

JYLLANDSLØBET:
Jyllandsløbet er ”flagskibet” i motionsafdelingen – en lang cykeltur til over 2 eller 3 dage. Der køres 200 - 250 km om dagen med indlagte konkurrencer.
Kontaktperson: Niels Fisker Jørgensen

SAMSØ TUREN:
Samsøturen er en heldagstur i august med frokost på Samsø. Alle kan være med, da der holdopdeles efter styrke. Ren hygge for nogle. Noget hårdere for andre. 130 km. med afbrydelser. Start og slut på cyklebanen.
Kontaktperson: Henning Kristensen

JULECROSS:
Julecross er et off-road klubløb omkring cykelbanen med efterfølgende gløgg og amerikansk lotteri, der afvikles i december.

MIDTJYSK VINTERCUP:
Vintercuppen er en serie orienteringsløb på cykel, der gennemføres i samarbejde med en række cykelklubber i Østjylland.
Kontaktperson: Henrik Andresen